Boka Online

Från medelhavet till Svenska klassiker!

Njut av god mat och dryck hos oss!

Njut av god mat och enkelhet på semestern! Hos oss på området finns fyra restauranger/cafe varav tre i vår egen regi så du kan uppleva nya smakupplevelser varje dag

Restaurang Magnolia serverar buffer med inrikning mot taco, pizza och pasta men har också hamburgare och sallader på menyn. Missa inte den här oasen mitt i den asiatiska trädgården.

Upplevelsebadets restaurang bjuder medelhavsinspirerad mat lagad av våra egna spanska kockar. Njut av klassiska tapasrätter ackompanjerad av en kall cava eller välj en paella från vår ala carte meny eller varför inte dagens lunch på terassen med utsikt över Lucerna fjärden. På kvällarna lägger vi på vita dukar och bjuder a´la carte med svenska klassiker och medelhavsinspirerade rätter.

Café Trädgården bjuder enklare luncher, våfflor, smörgåsar och smarriga godsaker till ditt kaffe. Här kan du också köpa din Äventyrsgolf för en runda på vår Äventyrsgolf eller bara sitta och njuta av utsikten från vår härliga uteservering.

Restaurang Skärgårdsvillan drivs i dagsläget av famlíljerna Settlin- Arkåsen och de serverar a´la carte meny med fokus på lokala råvaror.

Alla restaurangerna och caféet håller öppet sommartid mellan vecka 25-33 och mer info om öppettider kommer inom kort