Boka Online

Från medelhavet till Svenska klassiker!

Njut av god mat och dryck hos oss!

Njut av god mat och enkelhet på semestern! Hos oss på området finns fyra restauranger/cafe varav tre i vår egen regi så du kan uppleva nya smakupplevelser varje dag

Restaurang Tapas& Cava 0490-258024 bjuder medelhavsinspirerad mat lagad av våra egna spanska kockar. Njut av klassiska tapasrätter ackompanjerad av en kall cava eller välj en paella från vår ala carte meny eller varför inte dagens lunch på terrassen med utsikt över Lucerna fjärden. På kvällarna lägger vi på vita dukar och bjuder a´la carte med svenska klassiker och medelhavsinspirerade rätter.


Vid förfrågningar angående större sällskap kontakta Anki Andersson 0490-258018  

 

Restaurang Magnolia 0490-258027 hyllar det italienska köket. Här serveras frukost, pizza och vällagad pasta men också en schysst hamburgertallrik. Missa inte den här oasen mitt i den asiatiska trädgården! Årets nyhet är bar Topolino som ligger i direkt anslutning till Magnolia. Kom och ta ett glas och dröm dig bort mot den italienska landsbyggden och njut av den trevliga atmosfären.

 

Café Trädgården erbjuder glass, smörgåsar och smarriga godsaker till ditt kaffe. Här kan du också köpa din Äventyrsgolf för en runda på vår Äventyrsgolfbana eller bara sitta och njuta av utsikten från vår härliga uteservering.


Restaurang Skärgårdsvillan drivs i dagsläget av Monir Nison och de serverar a´la carte meny med fokus på lokala råvaror.

 

Webbkontakt hemsida Annika Källmark 0490-25 80 00