DE
    |    
ENG
En unik upplevelse i medelhavsklimat
En unik upplevelse i medelhavsklimat
En unik upplevelse i medelhavsklimat
Boka Online

Upplevelsebad 2014

Vi investerar i vår största satsning någonsin!

Meddelande till våra gäster 2014-07-14

Pga ytterligare sena leveranser och tekniska problem tvingas vi göra ett uppehåll över sommaren med färdigställandet av resterande delar av Upplevelsebadet.

Vi beklagar detta och är ledsna för att inte kunna erbjuda hela badet förrän till hösten. Det är tyvärr överklagandet på upphandlingen av reningsanläggningen på 7 månader som varit huvudsaklig orsak till förseningen. Trots att vi i det närmaste arbetat dygnet runt de senaste månaderna har nu ytterligare leveransförseningar och tekniska problem omöjliggjort färdigställandet av Upplevelsebadet inom den tidsram vi hoppats på. Det är också i det närmaste omöjligt att fortsätta arbetet under pågående säsong utan störningar för våra gäster.

I avvaktan på färdigställandet av Upplevelsebadet så kan vi erbjuda våra gäster ett tempererat utebad, relax/spa och vår medelhavsrestaurang Tapas & Cava. Det kommer att bli trångt om plats och för att det ska finnas något för alla så kommer Relax och Spa i Upplevelsebadet att vara öppet enbart för vuxna och barn över 12 år i målsmans sällskap. Det går tyvärr inte att kombinera relax och spa med lek och stoj. Utomhuspoolen är öppen för alla. Vi hoppas att denna kompromiss ska vara en acceptabel lösning.

TimmerSaunan med 2 bubbelpooler kommer också att vara tillgänglig för alla våra gäster, barn och vuxna.

Om man bokat mer än sex nätter ingår Relax och Spa samt TimmerSaunan utan kostnad. Bad i den tempererade utomhuspoolen är gratis för alla boende. För mer information om tider och priser se vår hemsida. 

Vi beklagar än en gång förseningen men ser fram emot öppnandet av hela vårt fantastiska Upplevelsebad under hösten.

Västervik Resort AB