Boka Online

Lek och bus för hela familjen

Vi  kan konsten att roa en hel familj. Med aktiviteter för både stor och liten behöver du inte ha tråkigt på din semester. Låt varje dag bli ett nytt spännande äventyr!

Hissna av linbanan på Äventyrsberget, ta en tur på Europas största äventyrsgolfbana, bli en hejare på att segla eller ta en heldag med sol och bad på Upplevelsebadet.

För de minsta i familjen finns skattjakter, båtturer eller en dag fylld med sagor, pyssel och skoj. Lysse, vår egen sälkompis, kikar ofta förbi för att leka en stund. Och du missa inte vår nya lekplats!
Glöm inte att slappna av på semestern. Ta en paus vid Lysingsbadets sauna, spela långgolf eller njut av underhållning och god mat på kvällstid.

Upplev skärgården! 

Passa på att leva skärgårdsliv för en dag. Hyr kajak, motorbåt eller en kanadensare och upptäck Västerviks vackra skärgård. De guidade turerna med skärgårdsbåtarna tar dig ut till öarna där det finns utflyktsmål för hela familjen.

Nära till Pippi Långstrump och Kolmården

Besök något av de kända utflyktsmålen Astrid Lindgrens Värld, Glasriket eller Kolmårdens Djurpark. Med bekväma avstånd är du tillbaka till kvällen.

Läs mer om våra aktiviteter i menyraden till vänster eller se vad Västervik mer har att erbjuda på Västerviks Turistbyrå

Sommarens aktivitetsprogram lanseras inom kort

För mer information kan du vända dig till:

Annika Källmark eller Camilla Lundgren på telefon 0490-258000